Rastløshet

Tida går.

Jeg har nå ni arbeidsdager igjen på Tyholt. Det er ei drøy uke til jeg (forhåpentligvis) har tømt og vaska leiligheta, det er 18 dager til avreise Tromsø (med Hurtigruta, hurra!). Om en drøy måned er jeg på vei ut med Kystvakta. Ca rett nordover fra Tromsø.

Femte desember er avreisedatoen. Før den tid skal jeg altså huske alt jeg må huske, pakke alt jeg må pakke, bestille alt jeg må bestille, det er logistikk fra en annen verden, det er kurs, det er nye mennesker, det er fotballkamp, det er utrolig mye som skal skje før den tid. De 34 dagene framstår som så altfor få. Samtidig framstår de som så altfor mange. Jeg skulle gjerne vært der ute nå. Det hadde vært helt fint. Tipper det er sånn passe Zen å sitte der oppe/ute. Omgitt av en vakker, vennlig og voldsom verden. Til tider ubarmhjertig og rå – helt sikkert.

Der ute et sted. Sånn cirka rundt 74º30’N 19º00’E. Eller – ganske akkurat der. Der skal jeg leve sammen med åtte (ennå) ukjente mennesker.

Fy faen som jeg gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.