Om meg

BHao

Dette er altså bloggen min. De mest oppvakte av dere har muligens fått med seg at jeg heter Bjarne og at jeg er på Bjørnøya.
Overvintrer her og jobber som tekniker på Meteorologisk Institutts stasjon her oppe. For de enda mer interesserte: Jeg er 36 år og fra Rørvik i Nord-Trøndelag. Har bodd i Trondheim de siste årene og kommer nok til å fortsette med det etter at oppholdet på Bjørnøya er over. Jeg kommer til å skrive om det som faller meg inn. Du har også muligens lagt merke til at det er endel tomme gallerier her. Det vil si sider som skal bli gallerier.

Har relativt nylig investert i nytt fotografiapparat, så holder på å lære meg avfotografering av ymse. Satser på å få til noe på sikt.

7 kommentarer til “Om meg

  1. Hallo Bjarne. Håper at du trives der oppe 🙂 Koss e det med maten da? Her på Kantina er alt som før. Vi snakkes!!
    Terje «Kokk»

    1. Hei, hyggelig at du likte den! Jeg synes selv at denne historien er ganske sterk, og med stuert Einar Strands fortelling, så ble den veldig levende. I dokumentasjonen jeg hadde tilgjengelig, så stod det utrolig nok ingenting om at vingsersjant Georg Nødland hadde en sønn, så denne informasjonen må jeg oppdatere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.