En lei, for ikke å si uheldig forglemmelse

Jeg glemte jo det viktigste på posten fra i natt eller når det var jeg posta den – dette bildet!

Den Største Lykke - 17. februar 1984
Den Største Lykke – 17. februar 1984

Jeg måtte jo pynte opp litt i gangen. Det hører også med til historien at jeg i starten presterte å gå inn på feil lugar. På begge sider av min egen, faktisk. Dette bildet, dog, føler man jo en ekstrem dragning mot, slik at det aldri kommer til å gjenta seg – uavhengig av insomnia eller midlertidig mangel på nykterhet.

I tillegg kommer jeg nok til å be kokkene om Tropisk Aroma fra Lierne Bakeri, i anledning 30-årsjubileet for denne store dagen.

Lenge Leve!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.